Mijn werkwijze en visie

Mijn werkwijze en visie

Ik heb geleerd van de drie grote: Dave Elman, George Estabrooks en Milton Erickson.
En getraind door de beste in mijn vak: Edwin selij  ( HIN), David Ost en vele anderen

Allereerst ga ik aandachtig luisteren naar jouw verhaal, klachten en problemen.
Door jou de juiste vragen te stellen kom ik tot de kernoorzaak van jouw probleem.
Dan beslis ik met welke techniek we gaan samen werken.

Mijn specialiteit is “hypnose zonder trance” waarbij jij rechtstaat met je handen op je hart en buik. Dan stem ik af op jouw onderbewuste. Ik spreek het aan en bied het de mogelijkheid om via jouw lichaam met mij te communiceren. Het gaat zelf bepalen welke richting het uitgaat om mijn gestelde vragen met “ja” of “nee” te beantwoorden. Je bent niet “weg” of “in slaap”. Jij maakt alles bewust mee en bent volledig bij bewustzijn en in controle. Na de sessie hebben de meesten een super goed gevoel.

Voor elk probleem is er een oplossing,
laat ons samen deze oplossing ontdekken in jezelf.

Je hoeft niet te geloven in hetgeen ik doe, het werkt even goed of je er in gelooft of niet. Het is even echt als de wet van de zwaartekracht. Iedereen heeft een onderbewuste, dat heeft alles geregistreerd wat jij bewust en onbewust hebt meegemaakt in je leven. Je onbewuste reageert door jouw gedachten, gevoelens en gedrag te laten doen zodat jij kan overleven. Sommige oude overtuigingen en overlevingsstrategieën kan je later negatief gedrag/gedachten geven ook al is het “ kern” probleem er niet meer.

Jouw onbewuste doet dit om jou te beschermen ook al is dit niet meer nodig.

Door in gesprek te gaan met je onbewuste en het duidelijk te maken dat dit problematisch gedrag niet nuttig meer voor je is, om dat het jouw niet meer dient, lossen we deze op en voel jij je gelukkiger en beter in je mind en lichaam. Met als resultaat dat jij je spontaan beter voelt.

Ben jij klaar
voor een positieve
transformatie?

In ruil voor een levens veranderende sessie vraag ik jou een persoonlijke investering van 111€. Een sessie duurt 1u tot 1.30u. Het is hier het proces dat de sessie bepaald, niet de klok. Uit respect voor jou neem ik voldoende de tijd, kwaliteit boven kwantiteit.

Je kan altijd een GRATIS gesprek van 15 min aanvragen.