Vermageren met virtuele maagverkleining

 • De oorzaken van jouw eetgedrag worden onder de loep genomen en verbeterd.
 • Drang naar zoet en snacks verdwijnt.
 • Je gaat automatisch minder eten en hebt snel een voldaan gevoel.
 • De goesting in meer bewegen gebeurd zonder je daar moeite voor moet doen.
 • Zeer goede resultaten die bovendien komen op een gemakkelijke en veilige manier.
 • Geen narcose en geen littekens.
 • Op enkele uitzonderingen na zijn mijn cliënten zeer tevreden.

“Ik voel mij energiek en
super goed in mijn vel”

Na een moeilijke en lange weg van afvallen en terug aankomen, ben ik nu het levende bewijs dat een virtuele maagverkleining echt werkt. Op 2 jaar tijd ben ik op een rustige en heel natuurlijke manier 25 kg afgeslankt. 

Ann van Hoecke transformatie

Angsten en fobieën oplossen

Angst is een heel natuurlijke emotie, die ook wel nuttig kan zijn, maar wanneer deze emotie je dagelijkse leven gaat beïnvloeden zodat jij niet meer op een normale manier kan functioneren, is dat niet zo handig.

Ik had ook veel angsten, paniek aanvallen met hyperventilatie, claustrofobie, sociale fobie, vliegangst, reisangst en ga zo maar door. In al die jaren heb ik bijna alles gedaan om van mijn angsten verlost te raken. Acupunctuur, ademhalingsoefeningen, psychologen, yoga, kruiden druppels en er gewoon proberen mee om te gaan.

Alles hielp wel tijdelijk, maar ik kwam er maar niet helemaal vanaf. Het werd zo erg dat ik in 2002 startte met het nemen van antidepressiva. 18 jaar heb ik deze genomen. Met de medicatie ging het beter maar na deze lange tijd wilde ik er graag vanaf. Ik voelde dat ik het niet meer nodig had en dat is mij gelukt via hypnose.

Met hypnose heb ik de angst kunnen wissen alsof het er nooit is geweest. Dat klinkt wonderlijk en ja, zo voelt het ook. Na een aantal sessies ben je bevrijdt van angst. Om angst of een fobie los te laten, maak ik je onderbewuste duidelijk dat deze angst of fobie voor jou nu geen nut meer heeft. Verder verduidelijk ik dat deze nu voor overlast zorgt en overbodig is geworden voor jou.

“Al na één sessie voel
je direct een duidelijk verschil.”

Laat mij je helpen je
te verlossen van uw angst.

 • Claustrofobie : angst voor kleine ruimten (lift, scanner)
 • Angst voor dieren en insecten
 • Angst in tunnels en ondergrondse parkings, rijangst
 • Vliegangst
 • Angst om in het openbaar te spreken
 • Sociale angst, moeilijk contact maken met anderen
 • Hyperventilatie
 • Enz…

Allergieën en intoleranties

Een allergie kan echt je leven bepalen. Wanneer je een allergie doet, zoals bijvoorbeeld  een voedselallergie moet je dikwijls met veel rekening houden voor je voedsel in je mond kan stoppen. Wanneer de lente aanbreekt, gaan vele Belgen aan het snotteren. Wat een mooie tijd is voor velen, is de hel voor anderen.

Er wordt geschat dat 30% van de Belgen een allergie heeft en 2.5 miljoen één of meer intoleranties ondervindt.

Met hypnose kan je vaak binnen 1 uur al van dit probleem verlost zijn.
Ik hoor je denken, hoe kan dat. Het is toch een lichamelijke reactie op een stof die mijn lichaam binnenkomt.

Allergieën bekijken als gedrag maakt het veranderbaar. Het is niet alleen een lichamelijke reactie. Allergie is namelijk een vorm van gedrag. Het woord “gedrag” betekent “een reactie op iets van buiten, een bewuste of onbewuste handeling”. Gedrag kan je aan of afleren. Natuurlijk is dat niet zo eenvoudig als het klinkt. Maar als je weet hoe, dan is de oplossing dichtbij.

Het gaat erom jouw onbewuste te her programmeren. Bij velen is het probleem er vroeger nooit geweest, en opeens steekt het de kop op. Samen met jou onderzoeken ik hoe dit in jouw systeem is geraakt. Daarna lossen we het op in je onbewuste en daar zal ik jou met alle plezier bij begeleiden.

kinderen en jongvolwassen laten stralen!!

Werken met kinderen vind ik zelf super. Helaas zijn er toch nog veel kinderen die zich niet zo goed in hun vel voelen. In deze maatschappij lijkt het vaak wel alsof je geen “fouten” mag maken. Zodra je hen laat inzien dat het slechts leermomenten zijn, dat je moet durven falen om te kunnen groeien en zo jezelf te verbeteren. Ik laat ze begrijpen dat ze helemaal goed zijn zoals ze zijn en dat iedereen talenten heeft die je alleen maar hoeft te ontdekken in jezelf.

Niet iedereen hoeft je aardig te vinden of je beste vriend te zijn. Door hen dit te vertellen creëren we een omgeving waarbij iedereen zichzelf mag en kan zijn.

Hun zelfvertrouwen boosten en vooral verlossen van de etiketten die vaak op hen worden opgeplakt. Je hebt het niet, je doet het. Je doet boos of je doet stout, hoe komt dat? Je doet ADHD of je doet ADD. Hoe kan je daar beter mee leren omgaan? Wat zou je aan jezelf willen veranderen? (Tip: lees het boek “Je hebt het niet, je doet het” van Edwin Selij)

Het word onze jeugd niet altijd gemakkelijk gemaakt, waardoor het gevoel van zich “veilig” voelen of zich “begrepen achten” soms ontbreekt. Kinderen voelen zich gepasseerd wanneer ouders bepaalde beslissingen nemen. Dit is geen verwijd maar een vaststelling. Daardoor gaan ze niet zo handig gedrag vertonen.

“In deze maatschappij lijkt het vaak wel alsof je geen “fouten” mag maken”

Ik help kinderen terug in hun levenskracht te zetten en zichzelf heruitvinden op een positieve manier, zodat zij zich beter in hun vel voelen. Kinderen zijn vaak de weerspiegeling van hun ouders. Wist je dat een kind van 0 tot 12 jaar gemiddeld 25000 negatieve suggesties te verwerken krijgt?

Wanneer je hulp nodig hebt bij het groeiproces van je jonge kind, ga ik graag eerst in gesprek met de ouders zodat we samen kunnen werken aan een mooie toekomst voor onze kinderen.

Burn-out

Stress is een natuurlijke reactie van het lichaam die ervoor zorgt dat je alert en geconcentreerd blijft in bepaalde situaties.

Cortisol is een hormoon geproduceerd in de bijnier die een boost aan je energieniveau geeft zodat je kunt vechten of vluchten. Het is een soort spanning die je scherp en alert houd en helpt om met bepaalde situaties efficiënt om te gaan.

Echter wanneer het stress gevoel je leven begint te bepalen en je er meer last van hebt dan voordelen, is het tijd om in te grijpen.

Een overaanbod aan stress en een onvermogen om hier mee om te gaan, geeft je vlug emotionele en fysieke klachten. Je beland in een negatieve spiraal en de stressfactoren blijven aanhouden. Dit kan leiden tot een burn-out en vele andere klachten.

Bij burn-out heb je meestal dezelfde symptomen als bij stress, maar hebben die symptomen zich opgestapeld en jou volledig opgebrand. Je voelt je emotioneel en uitgeput, het lijkt of je niets meer te geven hebt.

Gevoelens van onvrede over je werk, je relaties of andere putten je uit en jij bent de hele dag moe, presteer je slecht, hebt concentratie- en slaapproblemen en je voelt je ongelukkig.

Met hypnose kunnen we dit probleem efficiënt aanpakken.

Ik help jou om de stress te verminderen of beter te kanaliseren zodat jij er gemakkelijker mee kan omgaan.

In het voorgesprek onderzoeken wij hoe jij deze stress doet, wat jou triggers zijn en hoe dit in jouw systeem is geslopen. Als we dat hebben uitgevlooid, welk gedrag en gevoel zou je dan graag in plaats van het negatieve willen?

Tijdens de sessie her programmeren we je onderbewuste om dat oude, negatieve gedrag te wissen en een nieuw, positief gedrag in de plaats te stellen.
Samen zorgen we ervoor dat jij terug op het goede spoor komt.

EFT: Emotional Freedom Techniques

We hebben allemaal emoties die zich vast geankerd hebben in ons
onderbewuste. Deze emoties beïnvloeden dagdagelijks onze keuzes die we maken. Hoe heerlijk zou het niet zijn als we deze emoties konden loskoppelen van de gebeurtenissen die ze oproepen en er voor zorgen dat onze energie weer vrij kan stromen.

Geen licht paniek meer wanneer je een tunnel inrijd,
geen klotsende oksels meer wanneer je voor een groep moet spreken,
geen gespannen gevoel meer wanneer je met vreemde in contact komt,
geen frustratie meer wanneer je denkt aan die pestkoppen van vroeger.

De oorzaak van alle negatieve emoties (angst-verdriet-woede) is een verstoring in het energiesysteem van je lichaam. EFT is een eenvoudige maar zeer doeltreffende techniek die negatieve emoties/gevoelens neutraliseert. Dit gebeurt door je gedachten te vestigen op jouw specifieke klachten terwijl je met je vingers en handen acupunctuurpunten beklopt (tappen). Het lijkt onwaarschijnlijk simpel en ook ik was cynisch en moest het eerst zelf toepassen om mij te laten overtuigen van deze krachtige therapie. Deze techniek wordt beschouwd als een van de meest succesvolle en effectieve methoden om meer innerlijke rust te ervaren en wereldwijd door miljoenen mensen toegepast.

Tijdens je eerste sessie leer ik je deze techniek aan en gaan we al wat problemen oplossen.

Tijdens een tweede sessie gaan we de techniek nog wat verdiepen en je nog meer eigen maken zodat jij met jezelf aan de slag kan en jezelf kan bevrijden van al je emotionele ballast.

Het is een fantastische manier die ik je eigen maak. Een zelfhulpmiddel dat je elke dag kan inzetten wanneer stress of paniek, om welke reden dan ook je om de oren slaat. Een zachte manier om stapje voor stapje de emotionele muur die je tijdens het leven hebt opgebouwd, rustig af te breken. Het loslaten van negatieve emoties is cruciaal om een gezond en happy leven te hebben. Tijdens een studie bij meer dan 200.000 mensen (Australie) die behandeld werden voor kanker, kwamen 5 persoonlijkheid kenmerken terug.

1. Altijd anderen op de eerste plaats laten komen (please gedrag)
2. Een lage dunk van zichzelf hebben (laag zelfbeeld)
3. Emoties opkroppen
4. In angst leven
5. Kwaadheid of wrok koesteren

Deze woorden zijn niet beschuldigend bedoeld (het laatste wat je nodig hebt als je met iets als kanker te maken hebt) , maar veeleer om tot verandering aan te zetten. En natuurlijk zijn er nog andere reden die deze ziekte veroorzaken, maar werken aan je trauma’s en triggers is iets dat jezelf kan doen als bijkomende therapie. Opgeslagen en onverwerkte emoties kunnen nu eenmaal zieke en depressie veroorzaken. EFT kan je helpen bij het losmaken van deze emoties zodat je levensenergie weer vlot kan stromen. Wil je liever onder begeleiding EFT toepassen, dat kan natuurlijk ook en ik wil jou daar met heel veel enthousiasme bij helpen.

Als je een EFT sessie boekt, gelieve dat even te melden bij notities onderaan.

Ben jij klaar
voor een positieve
transformatie?

In ruil voor een levens veranderende sessie vraag ik jou een persoonlijke investering van 111€. Een sessie duurt 1u tot 1.30u. Het is hier het proces dat de sessie bepaald, niet de klok. Uit respect voor jou neem ik voldoende de tijd, kwaliteit boven kwantiteit.

Je kan altijd een GRATIS gesprek van 15 min aanvragen.