De 5 gevaren

De 5 gevaren

5 GEVAREN WAAR JE REKENING MEE MOET HOUDEN VOOR JE EEN SESSIE BOEKT

 1) één enkele sessie kan al voor een grote positieve transformatie zorgen. Doordat je zo ontspannen bent, zowel mentaal als fysiek ben jij in staat om in je onbewuste te komen. Hier zitten alle patronen en belemmerende overtuigingen opgeslagen en door nieuwe patronen aan te maken kan je transformeren. Transformeren naar een beter versie van jezelf.

2) De hulpbronnen die jij zoekt zitten al in je, omdat jij ze alleen niet vind, help ik jou er graag naartoe.

3) Tijdens de hypnose sessie ben je “bij”. De mythe dat je helemaal “weg” bent kan je opbergen. Hoe kan ik met jou communiceren als jij helemaal “weg” bent ??? NIET en dus niet zo handig. Jij hebt de controle en jij kan op elk moment je ogen openen om uit hypnose te komen.

4) Door hypnose creëer jij een enorme hoeveelheid zelfliefde. Jezelf graag zien is het fundament om eigenaar en eigenaarschap over je leven te krijgen. De touwtjes in eigen handen nemen met liefde. Als dit jou niet aanspreekt, kan je er beter niet aan beginnen.

5) Ik ben geen arts of psychiater en geef geen medische behandeling. Ik begeleid je om zelf je problemen op te lossen en je innerlijke kracht aan te spreken.

Dus nu je weet dat hypnose niet zonder gevaar is, is het misschien handig om er eerst eens goed over na te denken. Bezint voor ge begint !! Ben je bereid de gevaren te trotseren en jouw beperkende overtuigingen en belemmeringen los te laten?!

Dan is hypnose ABSOLUUT iets voor jou.

Stap in de wereld van hypnose en raak verwonderd over je eigen kunnen.

Ben jij klaar
voor een positieve
transformatie?

In ruil voor een levens veranderende sessie vraag ik jou een persoonlijke investering van 111€. Een sessie duurt 1u tot 1.30u. Het is hier het proces dat de sessie bepaald, niet de klok. Uit respect voor jou neem ik voldoende de tijd, kwaliteit boven kwantiteit.

Je kan altijd een GRATIS gesprek van 15 min aanvragen.